Wie zijn wij?

Wij zijn specialist in het leveren van stralingsdectectie apparatuur, het is onze core business!  Graag adviseren wij u welke meter voor u het meest geschikt is. Mocht er geen kant en klare oplossing beschikbaar zijn dan bedenken wij samen met u een oplossing op maat.

Wij beschikken over een eigen technische dienst, die zowel in huis als op locatie reparaties, calibraties en onderhoud verricht.

Voor het meten van radioactiviteit in de breedste zin van het woord bent u bij Stratec services aan het juiste adres. Metingen op Radiologie, Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde afdelingen in ziekenhuizen, meten aan radioactief schroot, controle van radioactief afval tot het meten van besmettingen bij personen of materiaal, wij adviseren u over de juiste oplossing.
Wij leveren kwaliteitsapparatuur voor optimalisering van Röntgen toestellen of lineaire versnellers maar ook handmeters, poortdetectoren, besmettingsmonitoren, personendosismeters en ruimte monitoren.

Wij vertegenwoordigen de volgende merken exclusief in Nederland:

  • Thermofisher scientific – radiation measurements products (waaronder voormalig Mini instruments, Harshaw & NE Technologies)
  • IBA Dosimetry
  • Flir
  • Safe training systems
  • Phoenix Dosimetry

Stratec Services BV is gevestigd midden in het land, in Houten. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en u bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie. Ons kantoor bevindt zich op minder dan 2 minuten van de A27. Vlak naast van der Valk –  Hotel Houten.

Voor meer informatie over onze producten vul onderstaand formulier in!

Contact

  • Vul bovenstaande code in